KAKO LAHKO ŽE V NEKAJ TEDNIH TUDI TI POSTANEŠ

BOLJ ZADOVOLJNA, SIJOČA IN VITALNA MAMICA

NE GLEDE NA TO, V KAKŠNEM BREZUPNEM STANJU SE TRENUTNO NAHAJAŠ

Draga mamica!

Si tudi ti ena izmed mamic, ki…

je po rojstvu otrok(a) ves čas napeta, preobremenjena in pod stresom?

nima nikoli časa zase in je čisto izgubila stik s svojim telesom?

ni zadovoljna z izgledom trebuha in/ali brazgotinami od carskega reza po porodu?

se pogosto zbuja utrujena in se na trenutke počuti kot čustvena razvalina?

 

Če se najdeš v katerem izmed zgornjih zapisov in si želiš narediti korak naprej v svojem počutju, potem si na pravem mestu.

 

 

Zate sem namreč pripravila skupek tehnik in jih združila v

PODPRTA V MATERINSTVO – KRALJEVSKI TRETMAJI ZA MAMICE

KI TI BODO POMAGALI, DA V NEKAJ TEDNIH POSTANEŠ BOLJ ZADOVOLJNA, SIJOČA IN VITALNA MAMICA, NE GLEDE NA TO, V KAKŠNEM BREZUPNEM STANJE SE TRENUTNO NAHAJAŠ.

Kraljevski tretmaji ti prinašajo:

Pomoč pri okrevanju po porodu, v kolikor si mamica, ki je še v poporodnem obdobju.

Boljši izgled trebuha po nosečnosti.

Mehčanje brazgotin po carskem rezu.

Več sproščenosti in lahkotnosti v času materinstva.

Lažje doseganje čustvenega ravnovesja.

Boljšo povezavo in komunikacijo z otrokom.

 Balansiranje menstrualnega cikla

Ena izmed zadovoljnih mamic pravi o svoji izkušnji s tretmaji za mamice takole:

Punce moje, toplo priporočam kraljevsko masažo notranjih organov in maternice - PODPRTA V MATERINSTVO ❤

Za nas mamice je zelo pomembno, da po prihodu otročka ne pozabimo nase in si privoščimo tudi razvajanje zase… ker sej veste, da na ženskah svet tvoji in da podpiramo 3 vogale hiše, včasih pa še moža 😉
 
 Po masažah sem dosti bolj mirna, kar se pozna tudi na mojem otročku,ki preko noči bolje spi. Preko masaže ozaveščam svoja ujeta čustva in zavestno spreminjam svoje delovanje v življenju in pri odnosu s svojimi otroci (imam namreč kar štiri)… na splošno se mi je stanje že po treh masažah bistveno izboljšalo, sedaj 6 mesecev po porodu, ko hodim k Meliti 1x tednsko pa je to moja razvada in si ne predstavljam več življenja brez njenih zdravilnih rok 🙂
 
Prebava se je uredila, apetit je enakomeren.. počutim se prerojeno 🥰
 
Hvala Meliti za krasno energijo, ki jo prinaša v naš dom ❤️🦋 ker me pozna in čuti, točno ve, kaj potrebujem pri določeni terapiji 💕 z njo sem odkrila mojo notranjo moč in počistila negativna čustva, ki so se mi ujela v trebuščku. 
 
Iskreno priporočam vsaki ženski, ki se pripravlja na zanositev, da že prej pripravi njeno telo za veličasten prihod nove dušice. Naj bo vase telo svetišče. Sploh, če je bil vaš porod travmatičen, da ugotovite zakaj. Zakaj so se nabrali strahovi, jeza, skrbi.. da je potem to tudi vplivalo na sam potek poroda. 
 
Po porodu pa je prav tako prijetno, da se mamica sprosti in ima tako več energije za vsakdanja opravila 🥰
 
Tadeja L.Hoyos, mamica 4 otrok, dula

Zakaj so ti tretmaji »must have« za vsako mamico?

Pomoč pri okrevanju po porodu

V času nosečnosti se tvoje telo prilagodi razvoju in rasti dojenčka. Tvoji organi v ta namen prilagodijo svojo pozicijo in izredno ti bodo hvaležni, če jih boš po porodu pocrkljala z masažo, ki jim bo pomagala pri vzpostavljanju njihove prvotne pozicije v trebuhu.

Boljši izgled trebuha po nosečnosti

Rast trebuščka v času nosečnosti neizbežno prinese s seboj tudi razteg kože in pri nekaterih ženskah tudi pojav strij po trebuhu. Masaža trebuha ti prinaša boljši tonus in videz kože na trebuhu ter s tem tudi več samozavesti za sprehod v kopalkah (tudi pri mamicah, ki so rodile že leta nazaj). Nekatere mamice poročajo tudi o zmanjšanem obsegu trebuha, a ni to super? 🙂

Mehčanje brazgotin po carskem rezu

Včasih se otroček ne rodi preko porodnega kanala, ampak je potrebna operacija, ki za seboj pusti brazgotino. Vsaka brazgotina vodi v blokiran pretok energije, istočasno pa notranje zarastline povzročajo tudi težave na fizičnem telesu (npr. bolečine v križu, napetost v kolkih, težave z zaprtjem, bolečine pri spolnem odnosu, pogosto uriniranje, itd.). S posebnim pristopom se lahko mehča področje brazgotine, da se izogneš ali omiliš vse zgoraj naštete težave.

Več sproščenosti in lahkotnosti v življenju

Mamice smo pogosto napete in pod stresom, kar negativno vpliva na naše psihofizično počutje. Masaža trebuha pomaga sproščati preveč napet živčni sistem, kar pripomore k večji sproščenosti in lahkotnosti v poporodnem obdobju.

Lažje doseganje čustvenega ravnovesja

Mamice smo po porodu zelo občutljive in hitro se lahko zaradi preobremenjenosti znajdemo v poplavi negativnih čustev. Z vidika taoizma vsako čustvo ali občutek vibrira z določeno frekvenco, ki vpliva na posamezne organe v telesu. Tako lahko jeza in bes poškodujeta jetra in žolčnik, strah in fobija negativno vplivata na ledvice in mehur, skrbi in nezaupanje poškodujejo želodec in vranico, žalost in depresija škodita pljučem in debelemu črevesju, sovraštvo in aroganca pa srcu in tankemu črevesju. Masaža ti pomaga pri ozaveščanju in osvobajanju ujetih čustev, za lažje doseganje čustvenega ravnovesja.

Boljša povezava in komunikacija z otrokom

Otrok je odslikava nas mamic. Vse kar se dogaja v našem notranjem svetu, se lahko odraža preko naših otrok. Ko si ti kot mamica pomirjena in sproščena, bo posledično miren tudi otrok. Več ujetih čustev kot ti ozavestiš in sprostiš v času masaže in po masaži, boljša bo tvoja povezava in komunikacija z otrokom, ne glede na njegovo starost.

Balansiranje menstrualnega cikla

Menstrualni cikel je z vidika taoizma pod kontrolo notranjih organov. Preko masaže trebuha (notranjih organov in maternice), se sproščajo zastoji in s tem pozitivno vpliva tudi na številne izzive, ki ženske spremljajo tekom menstrualnega cikla.

Zate pa imam tudi BONUSE, ki te bodo kot mamico, še bolj podprli.

BONUS 1: VIDEO POSNETEK QIGONG MODROSTI –

VREDNOST 40€

Da boš kot mamica bolj stabilna in lažje manevrirala med dnevnimi obveznostmi, je zelo pomembno, da ohranjaš svoje čustveno ravnovesje.
 
Praksa QiGong Modrosti, ti bo na dnevni bazi pomagala, da boš svoje notranje organe energijsko očistila in jih napolnila s pozitivno energijo.

BONUS 2: VIDEO POSNETEK PRAKSE ZA KREPITEV LEDVIČNE ENERGIJE -

VREDNOST 30 €

Nosečnost, porod in poporodno obdobje, so za žensko zelo izčrpavajoči in najbolj se izčrpava ravno ledvična energija. S posebnim izborom vaj boš dvignila svojo življenjsko energijo in poskrbela tudi za svoje fizično telo. Te vaje so super tudi v obdobju priprave na zanositev.

PAKET 1

PAKET 2

 

Daljši tretma nama omogoča, da z vključitvijo več različnih tehnik delujeva globlje in s tem povečava učinkovitost tretmajev in skrajšava čas do želenih rezultatov.

Kraljevski tretmaji za mamice – podprta v materinstvo in paket bonusov je primeren zate, če:

Vse te spremembe boš preko tretmajev in sledenjem priporočilom lahko izkusila že v roku nekaj tednov!

Ti tretmaji niso primerni zate, če se soočaš z rakavimi obolenji, globoko vensko trombozo ali imaš srčni spodbujevalnik – v teh primerih je namreč terapevtska masaža trebuha kontraindicirana.

Pogosta vprašanja

Tretmaji se izvajajo v razmaku 5 – 10 dni, v primeru reakcij, pa se razmak med njimi podaljša, dokler se stanje ne normalizira.

Seveda lahko! V tem primeru v sklopu tretmaja ne prejmeš bonusov, prispevek pa znaša 70€ (za krajši 60minutni tretma) oziroma 100€ (za daljši 90minutni tretma).

Seveda ne, primerni so za mamice z otroki vseh starosti, saj gre čisto vsaka mama skozi obdobje izčrpavanja, čustvene turbulence in spreminjanja telesa v času nosečnosti. Tretmaji so zelo priporočljivi že v fazi priprave na samo nosečnost, po porodu pa potem od 6 – tega tedna dalje oziroma po opravljenem prvem ginekološkem pregledu po porodu.

Koliko je masaža boleča, je odvisno od tega koliko napetosti je v tvojih organih oziroma na predelu trebuha. A nič ne skrbi, pritisk na različna področja prilagodim tvojemu stanju, tako da greva samo tako globoko, kot ti čutiš, da ti je še prijetno in lahko bolečino predihaš. Sicer pa ti bolečina vedno prinaša sporočilo, da nekaj ni v ravnovesju in je v resnici zate zelo dobrodošlo,da se preko masaže začnejo zastoji sproščati.

Reakcije so zelo odvisne od tega, kaj se dogaja v tvojih organih – koliko je napetosti, bolečine, ujetih čustev in tako naprej. Zato se lahko po tretmajih dogajajo fizične ali čustvene reakcije, ki pa so v resnici dobrodošle, saj kažejo, da se je del zastojev sprostil. Lahko pa se navzven ne dogaja nič posebnega, ampak se dogajajo samo spremembe v notranjosti. Karkoli se zgodi je okej. Tvoje telo bo reagiralo točno tako, kot je pripravljeno v danem trenutku.

KAKŠNE SO TVOJE MOŽNOSTI V TEM TRENUTKU?

1. Čeprav se v tem trenutku ne počutiš dobro, ne storiš ničesar in tako se v tvojem življenju še naprej kopiči nenehna utrujenost, čustvena drama, napetost, težave z menstrualnim ciklom in podobno.

2. Se odločiš, da boš naredila korak naprej in si privoščila kraljevske tretmaje za mamice, ki te bodo kot mamico (ali bodočo mamico) podprli, s sledenjem priporočilom v paketu bonusov pa še dodatno podkrepila svojo zavezo sebi in postala še bolj zadovoljna, sijoča in vitalna mamica.

Zagotavljam ti, da ti ne bo žal, če sebi rečeš JA. Sreča družine, uspeh na poslovnem področju ali tvoje zdravje, so odvisni od tebe. Če si ti psihofizično stabilna, potem se bo to odražalo na vseh področjih življenja.

ZATO TI RES POLAGAM NA SRCE, DAJ SEBI PROSTOR V SVOJEM ŽIVLJENJU. SAMO TAKO BOŠ LAHKO POSTALA ZADOVOLJNA, SIJOČA IN VITALNA MAMICA.

S TABO BOM MELITA RUPNIK

Po osnovni izobrazbi magistra laboratorijske biomedicine, a po duši raziskovalka naravne medicine in delujem kot certificirana Chi Nei Tsang I, II, III terapevtka, terapevtka zdravilne prehrane, certificirana svetovalka dietetike po načelih TKM, Tao Golden Woman učiteljica,  iridologinja in poznavalka taoističnih in naturopatskih tehnik.

Predvsem pa sem se kot ženska in mamica našla v številnih izzivih, ki spremljajo žensko v rodnem obdobju – od neaktivnih jajčnikov, odsotnosti menstruacije, policističnih jajčnikov in nazaj do rednega menstrualnega cikla brez PMS-ja in podobnih zadev -, ni pa manjkalo tudi izzivov s poporodno depresijo, čustveno dramo in nenehno utrujenostjo v poporodnem obdobju, zato ti lahko kot mamica z lastnimi izkušnjami res nudim maksimalno podporo, če si jo le pripravljena sprejeti.

Ne glede na to, v kakšni situaciji se trenutno nahajaš, vedno obstaja pot v boljše življenje.

Vprašanje je le, če si se ti tako odločila.

V odločitvi in delovanju je MOČ.

Ko sem sama imela izzive v času pred nosečnostjo in v poporodnem obdobju, bi bila izjemno hvaležna, če bi imela informacije, ki jih imam danes. Marsikaj bi mi bilo prihranjeno.

Ti pa imaš možnost izbire, da s pomočjo kraljevskih tretmajev za mamice in nasvetov, ki ti jih predam v paketu z bonusi, marsikatero težavo ali preprečiš ali pa odpraviš v krajšem času in ne porabiš ur in ur časa za raziskovanje ter tisoče evrov za izobraževanja, da najdeš prave odgovore zase.

Če si pripravljena, da postaneš še bolj zadovoljna, sijoča in vitalna mamica, potem komaj čakam, da se spoznava!

 

S toplimi pozdravi, Melita

KRALJEVSKI TRETMAJI ZA MAMICE

S prijavo se strinjate, da vas dodam v bazo email prejemnikov. Politika zasebnosti