OČI SO OGLEDALO DUŠE

ŽELIŠ TUDI TI PREPOZNATI, KJE SO TVOJE ŠIBKE TOČKE IN NA KAKŠNE NAČINE SE V ŽIVLJENJU PODPIRATI ZA DOSEGANJE ČIMBOLJ OPTIMALNEGA RAVNOVESJA TELESA, UMA IN DUHA?

Draga mamica!

Si mogoče tudi ti ena izmed tistih, ki..

Se soočaš s slabim zdravjem in ne najdeš pravih rešitev zase?

Si od vseh prehranskih teorij že toliko zmedena, da sploh ne veš več kaj jesti?

Si v življenju res želiš narediti spremembo, pa se nikakor ne uspeš premakniti naprej?

Ali pa po drugi strani res veliko delaš zase in na sebi, pa kar ni pravih rezultatov?

Ne razumeš zakaj si ves čas napeta in se sploh ne znaš sprostiti?

Iščeš odgovore za svoja fizična, emocionalna in mentalna neravnovesja?

Če se najdeš v katerem izmed zgornjih vprašanj in res želiš narediti korak naprej v svojem razvoju, potem si na pravem mestu.

Vsak človek pride na svet z določenimi šibkimi točkami in genetskimi predispozicijami, na drugi strani pa tudi z močnimi področji in potenciali.

Ko iščeš rešitve za svoje težave ali ideje za iskanje ravnovesja znotraj sebe, potem je najprej pomembno to, da spoznaš sebe in svoja neravnovesja.

VPOGLED V TVOJE FIZIČNO, MENTALNO IN ČUSTVENO STANJE, TI LAHKO PONUDI ANALIZA IRISA (IRIDODIAGNOSTIKA)

KI TI POMAGA UGOTOVITI, KJE V TELESU SE SKRIVAJO TVOJE NAJVEČJE ŠIBKOSTI IN NA KAKŠEN NAČIN POSTOPATI ZA DOSEGANJE PSIHOFIZIČNEGA RAVNOVESJA, DA LAHKO RES ŽIVIŠ POLNO IN SREČNO ŽIVLJENJE.

Kaj ti prinaša analiza irisa?

V resnici zelo težko z nekaj besedami povem kaj ti prinaša, saj je vsako oko individualni odtis posameznikovega notranjega sveta.

Vsako oko je univerzum zase, kjer se prepletajo informacije iz fizičnega telesa, emocionalnega zapisa, karakternih lastnosti, spiritualnega telesa in še kaj.

Vpogled v fizično telo – kateri telesni sistemi kažejo več šibkosti in potrebujejo podporo.

Kje se v telesu najbolj odlagajo toksini in kakšen detox je zate najbolj primeren.

Vpogled v tvojo osebnost in način delovanja ter kako s spremembo v načinu delovanja poiskati ravnovesje.

Katera čustva so tista v katerih se zatikaš in te najbolj oddaljujejo od tvojega bistva.

Koliko te tvoja preteklost drži na mestu in kako se premakniti naprej v življenju.

Pomaga ti razumeti samo sebe na več nivojih.

Ena izmed zadovoljnih strank o analizi irisa pravi tako:

»Ko imam težave, se vedno obrnem k analizi irisa.

Analiza le tega se mi zdi res super, saj je natančna in zanesljiva. Pokaže odstopanja in težave, ki so v fizičnem telesu, pa tudi kaj se dogaja s čustvi in mojim načinom delovanja. Analizo irisa bi priporočila vsem, tako za preventivo, kot za kurativo. »

Katarina Š.

Zakaj je analiza irisa nekaj, kar bi potrebovala čisto vsaka oseba?

Vpogled v fizično telo – kateri telesni sistemi kažejo več šibkosti in potrebujejo podporo

Tvoje fizično telo je tvoj tempelj, v katerem se duša razgiba. Če se hočeš v svojem telesu dobro počutiti, potem je dobro, da zanj skrbiš na način, kot ga potrebuje. Vpogled v šarenico ti da informacijo o tem kateri tvoji organi, žleze ali organski sistemi so šibkejši in potrebujejo več podpore. Primer 1: če tvoja jetra kažejo več šibkosti, potem bo redna podpora jetrom tvoja glavna naloga skozi življenje. Primer 2: Če je tvoj živčni sistem že prirojeno zelo napet in preobremenjen, potem bo zate pomembno, da skozi življenje skrbiš za redno sproščanje in da uživaš mineralno bogato hrano, da preprečiš izgorelost.

Kje se v telesu najbolj odlagajo toksini in kakšen detox je zate najbolj primeren.

Svet v katerem živimo je poln različnih kemikalij, ki vsekakor niso podporne za delovanje tvojega telesa. Detox je v današnjih časih nuja, a pomembno je vedeti kateri deli tvojega telesa so tisti, ki najbolj potrebujejo detox in kako ga izvesti. Kadar je telo zelo zastrupljeno, je lahko razstrupljanje brez nadzora usposobljene osebe tudi škodljivo, če telo ne uspe strupov dovolj hitro potisniti ven iz telesa.

Vpogled v tvojo osebnost in način delovanja ter kako s spremembo v načinu delovanja iskati svoje ravnovesje.

100 ljudi, 100 čudi. Se kdaj sprašuješ zakaj nekdo deluje na določen način, ki je tebi čisto nenaraven? Zelo pogosto se niti ne zavedamo tega, da si same s svojim načinom delovanja ustvarjamo svojo realnost. Vpogled v iris ti da informacijo o tem, kako si lahko v svojem življenju ustvarjaš več ravnovesja zgolj s spremembo v tvojem načinu delovanja. Primer: Analiza irisa kaže, da si zelo analitičen tip človeka. Tebi se zdi normalno, da vse naštudiraš, da si vse splaniraš, da pogledaš vse detajle. Če gre tvoj analitik v ekstrem, postajaš vedno bolj trda, kritična do drugih in ne toleriraš napak. Tvoja ženska esenca se sčasoma izgublja, pridelaš pa si lahko tudi težave v partnerskem odnosu.

Katera čustva so tista v katerih se zatikaš in te najbolj oddaljujejo od tvojega bistva.

Nobeno čustvo ni slabo samo po sebi. Vsako nam prinaša neko sporočilo in obarva naš svet. Težava nastane takrat, ko se zaciklamo v določenih občutkih, ki sčasoma začnejo diktirati naše delovanje in motijo tudi delovanje notranjih organov.

Koliko te tvoja preteklost drži na mestu in kako se premakniti naprej v življenju.

Vsi imamo določene izkušnje iz preteklosti, ki so nas zaznamovale. Ne glede na to kaj se nam je tekom življenja zgodilo, vedno imamo možnost, da v danem trenutku nekaj spremenimo in ustvarjamo drugačno zgodbo za prihodnost. Iris pokaže koliko te stvari iz preteklosti držijo na mestu, kar ti lahko pomaga razumeti, zakaj se v življenju tako težko premakneš iz mrtve točke ali pa napreduješ dosti počasneje kot tvoja najboljša prijateljica. Vse je ok, vsak potrebuje svoj čas za spremembo in s tem ni nič narobe.

Pomaga ti razumeti samo sebe na več nivojih.

Vpogled v iris, ti lahko da odgovore na številna tvoja vprašanja. Na tvoj način delovanja, na tvoje počutje, na tvoje zdravje, na tvoje odnose. To kar se skriva v tebi, se potem odslikava v zunanjem svetu. Dobro je prepoznati kje so tvoje šibkosti, da začneš potem v življenju zavestno izbirati drugačne odločitve, ki ti bodo prinesle bolj pozitivne rezultate.

Skenirano iz knjige: Jensen, Bernard. Iridology, The science and practice in the Healing Arts. Winona Lake: Whitman Publications, 2008

Naj še omenim, da analiza irisa ni diagnostična metoda, torej ni namenjena postavljanju diagnoze, ampak zgolj vpogledu v tvoje telo, čustva in um.

Vsaka od nas je rojena z določenimi šibkimi točkami oziroma obremenitvami, a v kolikor dobro zase skrbimo in balansiramo svoja neravnovesja, potem lahko vsaka šibkost ostane zgolj na točki potenciala in se v življenju nikoli ne izrazi kot težava ali bolezensko stanje.

Me same si kreiramo svojo realnost na vseh področjih življenja. Zato je vsaka težava ali šibkost lahko premagljiva, če se za to odločimo in potem zavestno izbiramo korake v smeri boljšega življenja.

Izbiraš lahko med dvema opcijama

PAKET 1: OSNOVNA ANALIZA IRISA (IRIDODIAGNOSTIKA)

TVOJA CENA JE 50€

Analizo se opravi na srečanju v živo. Najprej se naredi pregled s pomočjo iridoskopa, potem se obe očesi fotografira, da preko opazovanja svojega očesa na ekranu lažje razumeš, kaj se dogaja znotraj tvojega telesa. Obisk traja do 60 minut.

PAKET 2: ANALIZA IRISA (IRIDOLDIAGNOSTIKA) S PISNIM POVZETKOM IN PISNIMI PRIPOROČILI ZA ENO IZMED PODROČIJ, KI GLEDE NA ANALIZO IRISA POTREBUJE NAJVEČ PODPORE

TVOJA CENA JE 140€

Analiza poteka enako kot pri prvem paketu. Pisna priporočila pa zajemajo nasvet glede prehrane, dodatkov, zelišč, tehnik za samopomoč, meditacij, vadbe oziroma drugih telesnih tehnik. Obisk traja do 90 minut. Pisne povzetke in priporočila pa prejmeš naknadno na e-mail.

V kolikor se odločiš za delo z mano na daljše obdobje, je vsak naslednji obisk s pisnimi priporočili za eno izmed področij 40 €. Obisk traja 30 – 60 minut, odvisno od posameznikovih potreb.

Analiza irisa ni primerljiva z drugimi alternativnimi diagnostičnimi metodami, niti ni namenjena postavljanju diagnoze in ne predstavlja nadomestilo za zdravniško obravnavo.

 

Analiza irisa je primerna za vpogled v psihofizično stanje, v to s kakšnimi blokadami in izzivi si se rodila, da potem v življenju izbiraš tisto, kar bo tebi pomagalo do boljšega ravnovesja.

Ne glede na to s kakšnimi izzivi v življenju se trenutno soočaš, je lahko analiza irisa odličen pripomoček, da dobiš vpogled vase in začneš z majhnimi koraki delati spremembe v smeri izboljšanja svojega počutja in življenja.

 

Samo norec pričakuje spremembo, brez, da bi karkoli spremenil.

 

Če si resnično želiš izboljšati svoje počutje in dvigniti kvaliteto življenja na višji nivo, potem moraš v življenju nekaj spremeniti. Jaz verjamem, da ni nikoli prepozno za začetek in da nas vsak korak v pravo smer, slej ko prej pripelje do željenega cilja.

 

A si za, da se skupaj podava na pot raziskovanja sebe skozi opazovanje irisa?

 

Kdor hoče, najde pot, kdor noče, najde izgovor!

Izjava o omejitvi odgovornosti

Vse informacije na tej spletni strani, facebook strani Zadovoljna Sijoča Vitalna mamica z Melito Rupnik in instagram strani zadovoljna.sijoca.vitalna.mami ali informacije v elektronskih novicah, so zgolj informativnega značaja in niso nadomestilo za obravnavo pri osebnem zdravniku ali zdravniku specialistu. Vse tehnike in svetovanja, ki jih izvajam Melita Rupnik, niso nadomestilo za medicinsko diagnostiko in zdravljenje. V primeru obstoječe bolezni ali jemanja zdravil, se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom. V zvezi z vašim zdravjem se ne zagotavlja nobena obljuba, saj so vse tehnike in svetovanja namenjena zgolj krepitvi dobrega počutja in vitalnosti.

ANALIZA IRISA

S prijavo se strinjate, da vas dodam v bazo email prejemnikov. Politika zasebnosti